Teri Turbo portable

Professional Nail Dust Collector med HEPA-filter. Mobil/portabel dammuppsamlare av hög kvalitet. Professionellt utformad i samarbete med nagelterapeuter. Denna senaste version är vidareutvecklad och mycket tystare och kraftfullare än tidigare modeller. Utmärkt även vid Pedikyr då den är lätt att placera var du vill.
OBS! Ej att förväxla med ex Filtronic punktutsug.

 

Tillgänglighet: Tillfälligt slut
SKU
51312

Teri Turbo portable är en bärbar dammuppsamlare med HEPA-filter. HEPA (High Efficiency Particulate Air or High Efficiency Particulate Arrestance) är ett högpresterande luftfilter som används i dammsugare, luftreningssystem och ventilations- och luftkonditioneringssystem.

Filtret är installerat framför fläkten, vilket förhindrar att damm blåser när filtret är igensatt, till skillnad från en påse. Filtret skyddar också fläkten och elektroniken från att bli dammig.

Ingår
Dammuppsamlare
Nätkabel 2 meter
Teri-märkt HEPA-filter
Garantikort

Skötsel
Sköt om din maskin för längre livslängd:
Efter en eller två kunder är det lämpligt att dammsuga rent filtret så du får bort så mycket av dammet som möjligt. Därefter rengörs filtret med Sanitizer. OBS! Viktigt att filtret är helt torrt innan det sätts tillbaka.

Vi rekommenderar att du byter filter en gång i månaden. 

Specifikationer
Effekt: 90 W
Motorhastighet: 1760-4800 per minut (jämn regulator)
Sugkapacitet: 5,7 meter per sekund
Strömförsörjning: 110-240 Volt
Storlek: 255 mm x 266 mm x 95 mm (höjd)
Ljudnivå: 71 dB

Mer information
Produkttyp Utsug
Skriv recension
Du tittar på:Teri Turbo portable