Om oss

 

Vår vision & vårt mål
Lilly Nails vision är att vara Europas ledande distributör av professionella nagel-, frans-, bryn- och Lash/Brow Lift-produkter. Vårt mål är att tillhandahålla högkvalitativa yrkesutbildningar för att höja yrkesstatusen i branschen. Vår förhoppning är att du, som Lilly Nails-kund, ska känna dig trygg och nöjd och att du ska bli en stolt användare av våra produkter. Med vårt kompletta sortiment kan du hitta allt för din verksamhet!  

Lilly Nails Academy 
Alla våra grundutbildningar är godkända av branschorganisationen SEYF (Svenska Estetikernas Yrkesförbund). Vi utbildar i Lilly Nails koncept där alla produkter är registrerade hos Läkemedelsverket och CPNP (EU:s kosmetiska register). Alla lärare går sin lärarutbildning via huvudskolan i Göteborg och uppdaterar årligen sin kompetens inom de senaste teknikerna och trenderna, allt för att säkerställa hög kvalité.

Produktkvalitet & hållbarhet
Det ska kännas tryggt att handla och använda Lilly Nails produkter. Med egna produktutvecklare tar vi fram det vi anser vara det allra bästa utbudet, för professionella och certifierade terapeuter och stylister. För att säkerställa en hög säkerhet och kvalitet på kemikaliska produkter är alla produkter registrerade hos läkemedelverket och CPNP (EU:s kosmetikregister). I slutet av 2020 har sortimentet, för konsumentprodukter, även kompletterats med svensktillverkade hudvårdsprodukter med exklusiva och veganska ingredienser.
Vi på Lilly Nails tycker att det är viktigt att ta vårt producentansvar och det gör vi genom att vara anslutna till FTI - Förpacknings- och tidningsinsamlingen i Sverige.

Lilly Nails Community 
Med vårt breda kontaktnät, vår långa branscherfarenhet och ett stort nätverk är Lilly Nails en av de ledande i branschen. Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter inom yrket - vidareutbildningar, lärarutbildningar, tävlingsteam samt digitala och lokala nätverkssträffar.

 

 

PRODUKTER GODKÄNDA AV CPNP 

 

Alla produkter är registrerade hos Läkemedelsverket och CPNP (EU:s kosmetiska register).

ANSLUTNA TILL SEYF


Alla grundutbildningar är godkända av branschorganisationen SEYF (Svenska Estetikernas Yrkesförbund).

PRODUCENTANSVAR


Anslutna till FTI - Förpacknings- och tidningsinsamlingen i Sverige.

PRODUKTUTVECKLING FÖR PROFFS


Med egna produktutvecklare tar vi fram det vi anser vara det allra bästa utbudet, för professionella och certifierade terapeuter och stylister.

Management

MAUD SANNES - GRUNDARE & DELÄGARE

Maud började sin karriär som certifierad nagelterapeut i ett litet rosa hus i Kungssten, i västra Göteborg. 

Året var 2008 och Lilly Nails startade den spännande resan till det globala företag det är idag.
Namnet Lilly kommer från Mauds mormor och farmor, som båda hette Lilly. Med dessa två fantastiska och betydelsefulla kvinnor som förebilder såg företaget Lilly Nails dagens ljus.

De första åren byggde affärsidén på att marknadsföra och sälja noga utvalda produkter med hög kvalitet till nagelterapeuter, under varumärket Lilly Nails. Och sedan 2012 har produktsortimentet breddats och nu erbjuds även högkvalitativa utbildningar inom naglar, fransar och bryn.

MARIA MELLERT - VD & DELÄGARE

År 2012 anslöt Maria Mellert som delägare. 

Som certifierad nagelterapeut och lång erfarenhet som utbildningsansvarig hade Maria kompetens som ledde till att även utbildningar hamnade under Lilly Nails flagg. Och med Marias brinnande intresse för seriösa och högkvalitativa utbildningar startades Lilly Nails Academy. Fyra år senare, dvs 2016, fick Lilly Nails utmärkelsen Sveriges Bästa Skola, genom Swedish Nail Award.