lillynails.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Genom att använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Ok

Om oss

Expertis inom naglar, fransar och lash lift!

Lilly Nails är ett svenskt varumärke som säljer kvalitétsprodukter till utbildade och certifierade Nagelterapeuter, Fransstylister och Lash Lift-stylister.
Lilly Nails grundades 2008 och har idag ett flertal återförsäljare runt om i Sverige. Vi utvecklar våra produkter och service i fas med de senaste nyheterna och trenderna. 

Vår vision: Vi hjälper människor att se bra ut och må bra!


 Maud Sannes    Delägare & GrundareProduktsortiment & Kvalité

Vi har satsat på ett brett utbud för att du ska finna allt du behöver till din verksamhet i vårt sortiment. För att hålla en hög säkerhet och kvalitet på våra kemikaliska produkter är alla produkter registrerade hos läkemedelverket och CPNP (EU:s kosmetikregister). Vi tar producentansvar för våra förpackningar genom anslutningen till FTI - Förpacknings- och tidningsinsamlingen i Sverige. Vi lägger stor vikt vid att du som kund är nöjd och vi bryr oss om vad du tycker. Saknar du något i sortimentet eller har frågor angående våra produkter, kontakta oss gärna.

Webbshop - Just nu får du som registrerar dig som ny kund 20% i välkomstrabatt!* 

För att säkerställa din egen och dina kunders hälsa samt att produkterna används på rätt sätt behöver du vara utbildad certifierad terapeut för att handla i webshoppen. Du kan enkelt registrera ett konto och bifoga ditt certifikat här på vår hemsida. Granskningen görs skyndsamt och godkännandet skickas via e-post till den e-postadress du registrerat hos oss. När ditt certifikat är godkänt kommer du se alla våra priser och kunda handla direkt.
Saknar du behörighet hjälper vi dig att hitta rätt utbildning! 

Snabb leverans
Om du lägger din order vardagar före kl.12.00 skickas ditt paket samma dag. Vi hjälper dig så fort vi kan om du har frågor eller behöver hjälp med ditt köp. Kontaktuppgifterna hittar du här. All betalning sker via Klarna & Paypal så du kan känna dig trygg att handla både via bankkort, faktura eller banköverföring.


 Maria Mellert Delägare & VD
Yrkesutbildningar inom Naglar och Fransar

Som en av Sveriges ledande distributörer av professionella nagel- och fransprodukter tillhandahåller vi även högkvalitativa yrkesutbildningar.
Alla utbildningar är SEYF-godkända. Lilly Nails är även medlemmar i Sansa som är Sveriges ledande förbund inom naglar. 

Saknar du utbildning hjälper vi dig gärna att hitta rätt utbildning. Skolor för Lilly Nails utbildningar finns på ett flertal orter runt om i landet, dessa hittar ni här

Vi erbjuder också vidareutbildningar och kurser för dig som redan är certifierad men vill utveckla tekniken eller dina designkunskaper som nagelterapeut och fransstylist.

Butiker

Lilly Nails butiker hittar du på ett flertal orter runtom i Sverige. Dessa har vi listat här.

Vår målsättning i vårt breda sortiment är att erbjuda högklassiga produkter till ett bra pris. Välkommen att handla tryggt och enkelt!