lillynails.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Genom att använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Ok

Om oss

Maud Sannes

Delägare i Lilly Nails
Produktansvarig

Kontakt
maud@lillynails.se
0704-923744

Maria Mellert

Delägare i Lilly Nails
Utbildningsansvarig

Kontakt
maria@lillynails.se
0703-298821

Micaela Wallgren

Produktutvecklare

Kontakt
micaela@lillynails.se

Presentation

Lilly Nails är ett svenskt varumärke som säljer kvalitetsprodukter till utbildade diplomerade Nagelterapeuter, Fransstylister och Hudterapeuter. Vår målsättning är att erbjuda högklassiga produkter till ett bra pris. Här finner du det du behöver till din verksamhet!


Lilly Nails har expanderat i hög grad sedan företaget grundades år 2008. Vi har idag ett flertal återförsäljare runt om i Sverige och utvecklar våra produkter och service i branchens riktning, i fas med senaste nyheter och trender.

Hos oss möts du av vänlighet, ödmjukhet och expertis inom naglar, fransar och vax.

Vår vision: Vi hjälper människor att se bra ut och må bra. Vi ska vara en av Sveriges ledande distributörer av professionella nagelprodukter och fransprodukter samt tillhandahålla högkvalitativa yrkesutbildningar.

Butik finns på Parkgatan 13b i centrala Göteborg. Alla ordrar som inkommer på webbshoppen före kl. 13.00 skickas samma dag i mån av tid. All betalning sker via Collector och Paypal så du kan känna dig trygg att handla både via bankkort, faktura eller banköverföring.

Vi är medlemmar i SEYF och Repa och våra produkter är registrerade hos Läkemedelsverket.

Välkommen att handla tryggt och enkelt!