Om oss

Vår vision & vårt mål
Lilly Nails vision är att vara Europas ledande distributör av professionella produkterinom naglar, fransar och bryn. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativa yrkesutbildningar för att höja yrkesstatusen i branschen. Vår förhoppning är att du, som Lilly Nails-kund, ska känna dig trygg och nöjd och att du ska bli en stolt användare av våra produkter. Med vårt kompletta sortiment kan du hitta allt för din verksamhet! 
 

Lilly Nails Academy 
Alla våra grundutbildningar är godkända av branschorganisationen SEYF (Svenska Estetikernas Yrkesförbund). Vi utbildar i Lilly Nails koncept där alla produkter är registrerade hos Läkemedelsverket och CPNP (EU:s kosmetiska register). Alla lärare går sin lärarutbildning via huvudskolan i Göteborg och uppdaterar årligen sin kompetens inom de senaste teknikerna och trenderna, allt för att säkerställa hög kvalité.

Produktkvalitet & hållbarhet
Det ska kännas tryggt att handla och använda Lilly Nails produkter. Med egna produktutvecklare tar vi fram det vi anser vara det allra bästa utbudet, för professionella och certifierade terapeuter och stylister. För att säkerställa en hög säkerhet och kvalitet på kemikaliska produkter är alla produkter registrerade hos läkemedelverket och CPNP (EU:s kosmetikregister). I slutet av 2020 har sortimentet, för konsumentprodukter, även kompletterats med svensktillverkade hudvårdsprodukter med exklusiva och veganska ingredienser.
Vi på Lilly Nails tycker att det är viktigt att ta vårt producentansvar och det gör vi genom att vara anslutna till FTI - Förpacknings- och tidningsinsamlingen i Sverige.

Lilly Nails Community 
Med vårt breda kontaktnät, vår långa branscherfarenhet och ett stort nätverk är Lilly Nails en av de ledande i branschen. Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter inom yrket - vidareutbildningar, lärarutbildningar, tävlingsteam samt digitala och lokala nätverkssträffar.

 

 

PRODUKTER GODKÄNDA AV CPNP 

 

Alla produkter är registrerade hos Läkemedelsverket och CPNP (EU:s kosmetiska register).

ANSLUTNA TILL SEYF


Alla grundutbildningar är godkända av branschorganisationen SEYF (Svenska Estetikernas Yrkesförbund).

PRODUCENTANSVAR


Vi är anslutna till FTI - Förpacknings- och tidningsinsamlingen i Sverige.

PRODUKTUTVECKLING FÖR PROFFS


Med egna produktutvecklare tar vi fram det vi anser vara det allra bästa utbudet, för professionella och certifierade terapeuter och stylister.

Lilly Nails historia

MAUD SANNES - grundare av Lilly Nails

Maud Sannes började sin karriär som certifierad nagelterapeut i ett litet rosa hus i Kungssten, i västra Göteborg. Året var 2008 när Maud startade den spännande resan från egenföretagare till att bli ett internationellt bolag med flera anställda och många samarbetspartners. De första åren byggde affärsidén på att marknadsföra och sälja noga utvalda produkter med hög kvalitet till nagelterapeuter, under varumärket Lilly Nails. Och sedan 2012 har produktsortimentet breddats till att även naglar, fransar och bryn. Sedan 2021 ingår Lilly Nails i svenska koncernen Depend Cosmetics AB.


Kuriosa
Namnet
 Lilly kommer från Mauds mormor och farmor, som båda hette Lilly. Med dessa två betydelsefulla kvinnor som förebilder vill Maud skapa något eget med driv och ödmjukhet - egenskaper som Maud minns från sin mormor och farmor.

MARIA MELLERT - Försäljningschef Lilly Nails AB

År 2012 anslöt Maria Mellert som delägare. Som certifierad nagelterapeut med lång erfarenhet som utbildare inom den professionella nagelbranschen kompletterade Maria sin parhäst Maud. Med Marias brinnande intresse för branschen och hög målsättning startade Lilly Nails nu högkvalitativa utbildningar inom naglar: Lilly Nails Academy. Fyra år senare, dvs 2016, fick Lilly Nails utmärkelsen Sveriges Bästa Skola, genom Swedish Nail Award.