lillynails.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Genom att använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Ok

Vill du bli en av oss som älskar våra yrken? Se till att gå en bra och seriös utbildning!

Lilly Nails är ett svenskt varumärke sedan 2008. Våra grundutbildningar är godkända av branschorganisationerna SEYF (Svenska Estetikernas Yrkesförbund) och Sansa (Swedish Association of Nails Schools & Agents). Vi har vunnit pris för bästa nagelskola 2016 och vill fortsätta vara det självklara valet för alla som letar efter en trygg och gedigen utbildning inom Naglar, Fransar och Lash Lift. Vi utbildar dig med Lilly Nails egna märke. Alla våra produkter är veganska och registrerade hos Läkemedelsverket och CPNP (EU:s kosmetiska register). 

Våra lärare har flera års branscherfarenhet och lärartimmar bakom sig och självklart ett brinnande intresse för yrket. Alla lärare går sin lärarutbildning samt årlig uppdatering på huvudskolan i Göteborg för att alla utbildningar ska hålla samma höga standard oavsett vilken ort och skola du väljer. Vi finns alltid för dig som ett stöd och ger support efter avslutad utbildning!