lillynails.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Genom att använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Ok

Hand Cream, Strawberry 30ml

SKU
7205

Lilly Nails Handkräm med doft av jordgubb

Vår exklusiva handkräm innehåller fantastiska råvaror som avokadoolja, olivolja och vetegroddsolja. Den innehåller inga animaliska ingredisenser, inga parabener eller mineraloljor och är inte testat på djur. Inom Sverige är det förbjudet att testa kosmetiska produkter på djur. Därför kan du handla Lilly Nails svensktillverkade handkräm med gott samvete. 

Ingredisenser och egenskaper:

Avokadoolja lugnar huden. Hjälper till att transportera aktiva ingredienser. Höga halter av vitamin A, D och E. samt innehåller vitamin E, glycerin och panthenol. 

Olivolja har mjukgörande egenskaper, ger en silkeslen känsla och gör formulan lätt att smörja in. Minskar fuktighetsförlust och hjälper till att skydda barriärskiktet i huden.

Panthenol (vitamin B5) är mycket fuktighetsbevarande och mjukgörande. Minskar klåda och inflammation. Påskyndar och förbättrar läkningen av epidermala sår. Goda mjukgörande egenskaper. Anti-inflammatorisk.

E-vitamin antioxidation, mot fria radikaler.

Luftfri pumpflaska, 30 ml.

  • Skyddar huden mot uttorkning
  • Förbättrar hudens motståndskraft
  • Motverkar att händerna åldras i förtid

Rekommenderat utpris: 129 kr inkl. moms.

Mer information