lillynails.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Genom att använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Ok

Gel Polish, Strawberry Ice Cream

SKU
94322

Gel Polish, Strawberry Ice Cream 15 ml

En "måste-färg" för sommarnaglarna i år är denna läckra och feminina rosaEn klassisk och klar färg för en glassig känsla. 

Ingår i Summer Collection 2020.


Instruktioner för applicering av Lilly Nails Gel Polish:

Bygg nageln i valfritt material: akryl, gel eller Invicta. Formfila nageln och damma av med Lilly Nails Dust Brush. Applicera sedan ett jämnt och tunt lager Gel Polish och härda i 40 sekunder i Lilly Nails UV/LED-lampa. Upprepa med ytterligare ett lager. Avsluta med High Shine Top Coat.

För applicering på naturlig nagel, börja alltid med Superbond. Fortsätt med antingen Base/Top, eller Structure Base som hjälper dig forma/bygga apex. Härda 40 sekunder i Lilly Nails UV/LED-lampa. Applicera sedan ett jämnt och tunt lager Gel Polish och härda i 40 sek. Upprepa med ytterligare ett lager. Applicera Base/Top och härda. Torka av nageln med Cleanser för glansigt resultat.


Rekommendera kunden att använda Lilly Nails nagelbandsolja regelbundet för ett hållbart och vackert resultat. Oljan finns i 10-pack för merförsäljning i din salong samt styckvis i 10 resp 40 ml i två härliga dofter: Citrus och Lilja.
För kännedom: Lilly Nails Gel Polish härdar även i 36 W UV-lampa. Härdningstid: 2 minuter.
Mer information
Färg Rosa