lillynails.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Genom att använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Ok
Ny

Gel Polish Cherry Blossom

SKU
943351

Stor flaska innehållande 15 ml
Härdningstid: 40 sekunder i UV/LED lampa, 2min i 36W UV-lampa.

Observera att denna utgåva har tillfällig kork och pensel. I framtida leveranser kommer vår ordinarie kork och pensel igen.


Instruktioner för applicering byggd nagel:
Bygg nageln i valfritt material: akryl, gel eller Invicta. Formfila nageln och damma av med Lilly Nails Dust Brush. Applicera sedan ett jämnt och tunt lager Gel Polish och härda i 40 sekunder i Lilly Nails UV/LED-lampa. Upprepa med ytterligare ett lager. Avsluta med ex High Shine Top Coat.

Applicering på naturlig nagel:
Preppa nageln med Superbond. Fortsätt med antingen Base/Top, eller Structure Base som hjälper dig forma/bygga apex. Härda 40 sekunder i Lilly Nails UV/LED-lampa. Applicera sedan ett jämnt och tunt lager Gel Polish och härda i 40 sek. Upprepa med ytterligare ett lager. Applicera Base/Top och härda.
Torka av nageln med Cleanser för ett glansigt resultat.

Rekommendera kunden att använda Lilly Nails nagelbandsolja regelbundet för ett hållbart och vackert resultat.
Oljan finns i 10-pack för merförsäljning i din salong samt styckvis i 10 resp 40 ml i två härliga dofter: Citrus och Lilja.
Säkerhetsdatablad: 

Gel Polish

Mer information
Färg Rosa
Mängd 15ml
Kollektion Spring Edition 2021