Gel Polish Bitch Please

Slitstark och hållbar Gel Polish som härdar i både UV och LED lampa. För både naturlig nagel och byggd. Kompatibel med alla Lilly Nails system. Ingår i Summer Edition 2021 och finns i matchande glittermix med samma namn.

Tillgänglighet: I lager
SKU
94338

Gel Polish
Stor flaska
 innehållande 15 ml.

Härdningstid: 40 sekunder i Lilly Nails UV/LED-lampa.

Instruktioner för applicering, byggd nagel:
Bygg nageln i valfritt material: akrylgel eller Invicta. Formfila nageln och damma av med Lilly Nails Dust Brush. Applicera sedan ett jämnt och tunt lager Gel Polish och härda i 40 sekunder i Lilly Nails UV/LED-lampa. Upprepa med ytterligare ett lager. Avsluta med någon av våra överlack: Top Coat I'm MatteI'm Glossy eller High Shine.

Instruktioner för applicering, naturlig nagel:
Preppa nageln med Superbond. Fortsätt med antingen Gel Polish Base/Top, eller Gel Polish Structure Base som hjälper dig forma/bygga apex. Härda 40 sekunder i Lilly Nails UV/LED-lampa. Applicera sedan ett jämnt och tunt lager Gel Polish och härda i 40 sek. Upprepa med ytterligare ett lager. Applicera Gel Polish Base/Top och härda. 
Torka av nageln med Cleanser för ett glansigt resultat.

Observera att vår Gel Polish och UV/LED-lampa är framtaget som ett system som tillsammans garanterar hållbart resultat om härdningstiderna följs. Vi rekommenderar därför att vår Gel Polish används tillsammans med vår UV/LED-lampa. Vår hållbarhetsgaranti gäller endast vid denna kombination.

Tips! Rekommendera gärna kunden att använda Lilly Nails nagelbandsolja regelbundet för ett hållbart och vackert resultat. Oljan finns i 10-pack för merförsäljning i din salong samt styckvis i 10 resp 40 ml i två härliga dofter: Citrus och Lilja.
 
 
Säkerhetsdatablad: 
 

Gel Polish

Mer information
Färg Rosa
Mängd 15ml
Kollektion Summer Edition 2021
Skriv recension
Du tittar på:Gel Polish Bitch Please