Exclusive Repair Eye Cream

Lilly Skincare Exclusive Repair Eye Cream är en ögonkräm som är berikad med anti-aging-råvaror och mycket fukt för att motverka de första tecknen av åldrande som uppstår i den tunna och känsliga huden runt ögonen. Helt oparfymerad.

- Svensktillverkad 
- Vegansk 
- Ekologiska ingredienser

Tillgänglighet: I lager
SKU
7534

Lilly Skincare Exclusive Repair Eye Cream är en ögonkräm som är berikad med anti-aging-råvaror och mycket fukt för att motverka de första tecknen av åldrande som uppstår i den tunna och känsliga huden runt ögonen. Samtliga produkter är lokalt producerade och väl testade. Rekommenderat utpris: 399kr inkl moms.

Hudtyp
Kan användas av alla hudtyper.

Användning
Används morgon och kväll direkt efter Lilly Skincare Mist. Fördela ett litet pumptryck med kräm på ringfingrarna och klappa försiktigt in i huden runt ögonen.

Doft 
Oparfymerad.

Ingredienser
Aqua/Water, Sodium PCA, Sodium LactateFructoseGlycineNiacinamide, Urea (synthetic), Inositol, Glycerin (vegetable), Caprylic/Capric TriglycerideAcrylamide/Sodium Acryloyldimethyl Taurate CopolymerIsohexadecanePolysorbate 80, PhenoxyethanolCaprylyl GlycolButylene GlycolCarbomerPolysorbate 20, Palmitoyl Tripeptide-1, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Biosaccharide Gum-1, Tetrahydroxypropyl Ethylenediamine.

Mer information
Mängd 15ml
Produkttyp Ögonkräm
Kollektion Exclusive Repair Collection
Hudtyp Mogen hy/Anti-age
Skriv recension
Du tittar på:Exclusive Repair Eye Cream
Du kanske även är intresserad av dessa produkter