Exclusive Repair Cleansing Foam

 

Lilly Skincare Exclusive Repair Cleansing Foam är en mild men effektiv rengöring för hela ansiktet. För den mogna huden eller för dig som vill förebygga hudens åldrande.

- Svensktillverkad
- Vegansk
- Ekologiska ingredienser 

Tillgänglighet: I lager
SKU
7531

Lilly Skincare Exclusive Repair Cleansing Foam är en mild men effektiv rengöring för hela ansiktet. Den hjälper huden bibehålla rätt fett- och fuktbalans som är en nyckel till att behålla och öka elasticiteten i huden som minskar ju äldre vi blir. Den milda formulan passar även den med känslig hy och föredrar skum framför Cleansing Milk. Samtliga produkter är lokalt producerade och väl testade. Rekommenderat utpris: 399kr inkl moms.

Hudtyp
Passar mogen och/eller känslig hy.

Användning
Används morgon och kväll. Fortsätt din rengöringsrutin med Lilly Skincare Mist och Lilly Skincare Day/Night Cream för din hudtyp. 

Doft 
Exklusiv doft med toner av Bergamott, Apelsin, Jasmin, Ros, Ceder- och Sandelträ.

Ingredienser
Aqua/Water, Sodium Cocoyl GlutamateCaprylyl/Capryl Glucoside, Glycerin (vegetable), Biosaccharide Gum-1, Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Chondrus Crispus (CarrageenanExtractDicaprylyl EtherDecyl GlucosideGlyceryl OleateAlpha-glucan OligosaccharidePolymnia sonchifolia root juice, MaltodextrinLactobacillusParfumLactic Acid (vegetable), XylitylglucosideAnhydroxylitolXylitol, Aloe Vera (Aloe BarbadensisLeaf Juice, Benzyl SalicylateAlpha-isomethyl Ionone.

Mer information
Mängd 150ml
Produkttyp Ansiktsrengöring
Kollektion Exclusive Repair Collection
Hudtyp Mogen hy/Anti-age
Skriv recension
Du tittar på:Exclusive Repair Cleansing Foam